HTML

dob

[A címben szereplő, autoerotikus örömszerzésre utaló bármilyen áthallás csak az Olvasó piszkos fantáziájának a műve lehet.]

Friss topikok

  • Uglee: Hát, a blog mint műfaj eléggé elhalt az utóbbi években, mint a levágott végtag. Ha valami olyan va... (2016.09.05. 16:42)
  • Aandriiis: Mike Portnoy !!! :DDD (2012.03.06. 21:25) Zsidó Sárga Oldalak a Wikipedián
  • Aandriiis: Remek poszt!! :D Teljesen ismerős a helyzet. Azt nem értem, hogy az első koncerten majdnem utoljár... (2012.03.06. 21:22) A dobosok sanyarú sorsa, 6. rész, konklúzió
  • Aandriiis: Szintem soha sem használtam metronómot sőt a mi zenénkbe fölösleges is lenne. Úgy vélem egy számba... (2012.03.06. 21:15) Pontosság
  • Aandriiis: Érdekes meglátás és hasznos tanácsok! :) Teljesen megegyezik a személetem a tiéddel, hogy szurkál... (2012.03.06. 21:06) Duplázás

Augusztustól punkos illegalitásba vonulok

2009.07.23. 09:17 :: blogout

Van egy új társasjáték az indexen, bloggerigazolványnak hívják. A játék lényege, hogy egyesek véresen komolyan veszik (nem kéne: lásd itt, csak írd be, hogy "bloggerigazolvány"), és kezdik megfontolás tárgyává tenni, hogy augusztustól külföldi szolgáltatónál folytassák tevékenységüket, a társaság beavatott másik fele - akik részt vettek a meghívásos alapon működő Bloggertalálkozón - pedig előbbieken röhög, miközben humorérzék hiányával vádolják őket.

Mint a Bloggertalálkozóról készült videóból kiderül: "Az Oktatási és Kulturális Minisztérium tavaszi rendelete alapján 2009. augusztus 1-től csak bloggerigazolvánnyal lehet blogolni Magyarországon. Nevezzük nevén a gyereket: vizsgáról van szó."

A hüledező bloggertársadalom szeme láttára (már akik nézték a videót) volt helyben vizsga, no, meg Bloggerszövetség tagsági könyvosztás is. Utóbbiak sorszámmal is rendelkeznek, egyértelmű, hogy az első pár tucat ott helyben gazdára talált, hiszen a minél alacsonyabb sorszám fordítottan aránylik a boldog tulajdonos által megélt bennfentesség élményéhez. Utánuk viszont a szexorientált blogok íróinak kell nagyon résen lenniük, hogy például a 69-es tagságit megkaparinthassák maguknak. Vannak, akiknek nem kell ennyire sietniük: egy neonáci blognak épp elég ideje van az 555-ös számú tagsági beszerzésére (ez volt Hitler igazolványszáma), más kérdés, hogy ők azért sietnek majd, mert azt hiszik, hogy a bloggerigazolványokat is az NSDAP szisztémája szerint ötszáztól kezdődően számozzák. (Hogy nagyobbnak tűnjenek.) Egy Marilyn Manson-blog szerzőjének például a 666-os sorszámú tagságijáért viszont egészen biztosan korai még nyomulni.

Már csak azért is, mert ennek a blognak nem lesz tagságija (se viccből, se másként), augusztus elsejétől épp ezért punkos illegalitásba vonulva merengünk azon, hogy egy nem punk zenekarnak, például hogy szólhat ennyire jól a lábdobja. Lehet, hogy csak egy tagságit kell a bőrre ragasztani? (Amúgy tagsági helyett nekem jobban kéne ez.) Ahogy a kívánságműsorokban mondják: az alábbi nótát küldöm minden, blogja elköltöztetésén merengő szerzőnek indexes mediahack idejére.

2 komment

Címkék: punk dob dream theater bloggerszövetség

A bejegyzés trackback címe:

https://nagydobraverem.blog.hu/api/trackback/id/tr251262383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildsisy 2009.07.23. 13:07:34

Most nem igazán tudok ehhez mit szólni, Te is látom foglalkoztál evvel a gondolattal, reggel én is megírtam ehhez amit gondolok :)
Hirtelen jött gondolat volt...

RaszP. 2009.07.23. 15:26:16

érdekes, én (és még sokan) anélkül is értettük a viccet, hogy ott lettünk volna azon a bizonyos bulin.

az nsdap-ról szóló okoskodás vicces, olvastál róla a wikipédián, or what?
süti beállítások módosítása