HTML

dob

[A címben szereplő, autoerotikus örömszerzésre utaló bármilyen áthallás csak az Olvasó piszkos fantáziájának a műve lehet.]

Friss topikok

  • Uglee: Hát, a blog mint műfaj eléggé elhalt az utóbbi években, mint a levágott végtag. Ha valami olyan va... (2016.09.05. 16:42)
  • Aandriiis: Mike Portnoy !!! :DDD (2012.03.06. 21:25) Zsidó Sárga Oldalak a Wikipedián
  • Aandriiis: Remek poszt!! :D Teljesen ismerős a helyzet. Azt nem értem, hogy az első koncerten majdnem utoljár... (2012.03.06. 21:22) A dobosok sanyarú sorsa, 6. rész, konklúzió
  • Aandriiis: Szintem soha sem használtam metronómot sőt a mi zenénkbe fölösleges is lenne. Úgy vélem egy számba... (2012.03.06. 21:15) Pontosság
  • Aandriiis: Érdekes meglátás és hasznos tanácsok! :) Teljesen megegyezik a személetem a tiéddel, hogy szurkál... (2012.03.06. 21:06) Duplázás

Elkésett bemutatkozás

2009.10.05. 10:01 :: blogout

Tényleg teljesen jobbkezessé váltam volna az utóbbi egy hónapban, ráadásként pedig úgy szórom a dobverőket, mintha legalábbis a BigStick gyárban lennék futószalag? Többen ugyanis ezzel gyanúsíthattak meg, akik Uglee legutóbbi posztjában megjelent videót látták. A helyzet az, hogy hárman lettünk a csapatban: Parajos Tank, Uglee, és jómagam, aki továbbra is blogout néven próbál majd érvényesülni. Az egyes posztok elkövetőit a bejegyzés címe mellett lehet beazonosítani.

A hármas szám történelmileg bizonyított. Az egy csapatban egy cél érdekében munkálkodó hármak alapgondolata több helyen előfordul a történelemben, eleinte triumvirátusként, később Szentháromságként, majd a XX. században egyre inkább trojkaként emlegetett jelenség az egész világot befolyásolta. Ráadásnak ott van a Top Gear c. autós műsor is, amiben Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May meggyőzően definiálja újra és újra az autó fogalmát a BBC-n.

Más kérdés, hogy például négyen ha akarnánk se lehetnénk, ugyanis Parajos Tank és Uglee voltak eddig is a blog házi szerzői, csak leginkább a kommentekben bontakoztak ki. Viszont azzal, hogy immár ők is posztokat írnak, óriási kereslet mutatkozik a kommentelők iránt. Úgyhogy kedves Olvasók! Eljött az ideje a vélemény-nyilvánításnak, amit nyilván eddig is megtettetek magatokban, a jövőben azonban nem ártana, ha írásos nyom is maradna utána.

Persze, ez a poszt elkésett, hiszen Uglee első bejegyzése előtt nem lett volna baj, ha megjelenik, de ezt elszabotáltam. Illetve dehogy. Uglee volt túl gyors, ennek azonban mindenki csak örülhet. :) Úgyhogy fogadjátok őket sok szeretettel! (Engem pedig tűrjetek el... :)

5 komment

Címkék: bemutatkozás dob triumvirátus uglee parajos tank

A bejegyzés trackback címe:

https://nagydobraverem.blog.hu/api/trackback/id/tr71428479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ggaben01 2009.10.05. 12:52:43

Azért vald be hogy jól esett a májadnak hogy láttak benned anyi perspektívát hogy hihető legyen az ilyen mérvü fejlődésed ilyen rövid idő alatt. :-D
Amúgy meg jó lenne olvasni tank-tól is valamit.Mondjuk leírhatná ő mikor s hogyan ragadott verőt a kezébe és hogyan emlékszik vissza az azóta eltelt időre.Én mindíg szívesen halgatom/olvasom mások storyjait arról hogyan váltak azzá amik.Érdekes hogy a-ból b-be milyen sokféle módon/úton el lehet jutni.Az is érdekes téma hogy kiben mikor ébredt fel a felszín alatt nyugvó vadállat és mikor döntötte el hogy ha törik ha szakad meg fog tanulni dobolni.Rutinosabb kollégáink keze alatt boztosan megfordult már egy két márka terméke.Érdekelne hogy mik a tapasztalatok egy-egy márkával kapcsolatban.
Szóval mindenki klimpírozzon jó sokat.
Üdv
Gaben

SOAD19 2009.10.06. 09:45:46

Aha, pedig jó lett volna, ha igaz lett volna az ilyen mérvű fejlődés.:( Viszont, akkor jó lenne Tőled is egy videó, amiben prezentálnád fejlettségi szintedet. :)

Előre is köszönöm a többiek nevében is! ;)

Üdv, Marcell!

OFF: Ja és még vmi: Nem tud vki Debrecen környékén 120k közeli összegben egy elfogadható használt dobot?! Ennyit tudnék majd rászánni. Köszi! :)

blogout · http://oldalaseletreceptek.blog.hu 2009.10.07. 09:54:28

@ggaben01: Nagyon jól esett, de jobban esne, ha ilyesmit én is elő tudnék adni. :) Tulajdonképpen az ennek a blognak a célja, hogy az a-ból b-be való eljutás sokféleségében sikerül-e egy olyan módszert találni, amit gyakorlatilag mindenki eredményesnek tart. Ezért is kellenek a kommentek.
@SOAD19: Remélhetőleg hamarosan talán valamit én is feltöltök, de semmi olyasmit ne várj, mint amit Uglee követ el a dobcuccán. :)
OFF: Miért akarsz 120 ezerért használt dobot venni, ha újat is vehetnél ennél kevesebbért? Lásd például a Platint. :)

SOAD19 2009.10.07. 10:37:25

Hát nem tom nem értek hozzá, de ezek a Platin-ok mennyire jók?! Én úgy gondoltam, h 120-ért kellene venni vmi használt, de jó állapotban lévő kicsit minőségibb dobot. De még nem tom mi lesz. Azért kösz a tippet! ;) Mondjuk egy Tama superstar tetszene a pofámnak. Úgy gondoltam, h most veszek egy dobot átmenetileg, amin elkezdhetek gyakorolni és később vennék egy ilyen Tama Superstar-t. :)
ja és várjuk a vid-et, én személy szerint nagyon kíváncsian várom. :D

blogout · http://oldalaseletreceptek.blog.hu 2009.10.07. 11:08:53

@SOAD19: Tény, hogy a Platin a dobosok körében talán olyasmi lehet, mintha autós fórumon a Trabant és a Lada nászából létrejött öszvérről beszélnénk. Viszont a dobtest alapvetően rendben van, rendeltetésszerű használat esetén nem roskad össze, bírja a kiképzést. A bőröket meg olyanra cserélheted, amire csak akarod. Nálam is - a magam hibájából - beszakadt a lábdob bőre, egy Aquarian került rá, a pergőre pedig Remo. Koncerthangzásról még nem tudok beszámolni, de amúgy - nekem - kiváló. Uglee talán többet tudna mondani a különböző márkák eltérő hangzásáról... :)
süti beállítások módosítása