HTML

dob

[A címben szereplő, autoerotikus örömszerzésre utaló bármilyen áthallás csak az Olvasó piszkos fantáziájának a műve lehet.]

Friss topikok

  • Uglee: Hát, a blog mint műfaj eléggé elhalt az utóbbi években, mint a levágott végtag. Ha valami olyan va... (2016.09.05. 16:42)
  • Aandriiis: Mike Portnoy !!! :DDD (2012.03.06. 21:25) Zsidó Sárga Oldalak a Wikipedián
  • Aandriiis: Remek poszt!! :D Teljesen ismerős a helyzet. Azt nem értem, hogy az első koncerten majdnem utoljár... (2012.03.06. 21:22) A dobosok sanyarú sorsa, 6. rész, konklúzió
  • Aandriiis: Szintem soha sem használtam metronómot sőt a mi zenénkbe fölösleges is lenne. Úgy vélem egy számba... (2012.03.06. 21:15) Pontosság
  • Aandriiis: Érdekes meglátás és hasznos tanácsok! :) Teljesen megegyezik a személetem a tiéddel, hogy szurkál... (2012.03.06. 21:06) Duplázás

Szégyenlős kéregető

2009.03.25. 09:05 :: blogout

Josh Freese második személyisége az új albummal és honlappal együtt, meglehetősen teszkógazdaságos kiszerelésben érkezett. Mint kiderül, a Nine Inch Nails exdobosát szorongásos tünetegyüttes gyötri, aki így a felszabadultság és az aggodalom kombóját egyidejűleg képes érezni – és éreztetni – valóban megújult honlapján. Barátunk kezdőket megszégyenítő rettegésének egyik fő oka, hogy elképzelhetőnek tartja: az új albumon manifesztálódó életműdarabkája csak nagyon keveseket érdekel majd, vagy esetleg – ami sokkal rosszabb – még ennél is kevesebben fogják megvásárolni azt.

Viszont a rajongók számára eddig kínált gazdag boldogságarzenál nagy része elveszett a honlap frissítése közben – beleértve a 75000 dollárért beharangozott tételt is, ami többek között azt tartalmazta, hogy Josh a vevőről egy öt számot tartalmazó albumot készít, valamint Freese egyik dobcuccát is el lehetett volna hozni, persze csak a hollywoodi lamborghinis városnézést követően.

A legkülönbözőbb pénztárcavastagsággal megáldott potenciális vevőkör igényeit kielégítő korábbi hosszú lista mindösszesen két tételre olvadt, olyannyira, hogy az már Joshnak is feltűnt. Mint írja: nem tervezi áruba bocsátani azokat a nevetséges árú rajongói élménycsomagokat, aminek következtében, legalább „jó volt a sajtója, és figyelmet is kapott szépen” ennek köszönhetően. Küldetés teljesítve – jelenti ki.

Ezek után nem is maradt más választása, mint erősen reménykedni abban, hogy csak lesz valaki, aki 7 dollárért letölti albumát, vagy tizenötért megveszi a CD-jét/DVD-jét – ezáltal Josht visszasegítve az elmúlt években a projektbe feccölt dollárjaihoz, amelyekről úgy ír, mintha ez idő alatt minimum a MÁV működését finanszírozta volna.

A remény morzsáit azonban nem veszi el. Ha mindezek után valaki tényleg kitart amellett, hogy kölcsönkérje autóját, vagy azt szeretné, hogy Josh csatlakozzon a bandájához…nos… meg fogja tenni. Minden korábban beharangozott tétel ugyanis valódi, de mint jelzi: meglepődne, ha bárki megvenné a drágább tételek valamelyikét. Mindenesetre tájékoztat majd minket arról, melyik cikk volt a legkelendőbb, és jobb, ha ezek után kétkedéssel bár, de elhisszük neki: ha lesz, aki pénzt költ Josh barátunkra, az eseményt videóra fogja venni, és a boldog vásárlóval közösen megvágott anyagot feltolja az internetre.

Az már a ti dolgotok, hogy eldöntsétek, zeneileg ilyen „blöfföltem is, meg nem is” típusú albummal rukkolt-e elő.

Szólj hozzá!

Címkék: dob josh freese

A bejegyzés trackback címe:

https://nagydobraverem.blog.hu/api/trackback/id/tr141219421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása